Visserligen är det så att sommaren per automatik luktar väldigt mycket mer än vad vintern gör, men det betyder inte att vi människor ska lukta mindre. Snarare är det i dessa tider läge för att verkligen bättra på och dofta i harmoni med alla de underbara dofter som hör sommaren till. Att samtidigt välja en mer fruktig, söt och lätt parfym blir ett givet val för de allra flesta eftersom att denna tid på året säger just det – det är en tid där saker och ting luktar fantastiskt och attraktivt och vi har all anledning att följa efter. Det gäller bara att hitta rätt och varje säsong kommer det spännande nya dofter att testa – här kommer några tips på parfymer som du kan testa i sommar.

Fiesta Carioca från Escada

Escada Fiesta Carioca

Escada är ett företag som länge har producerat parfymer som är speciella och väl uttänkta för att passa många. Företaget producerar också parfymer som endast är aktuella under en viss period, limited editon, vilket betyder att det gäller för den som är intresserad att verkligen hugga på möjligheten. Detta har Escada gjort nu i 25 år och det är fortfarande lika populärt bland oss konsumenter.

I år har Escada lanserat parfymen Fiesta Carioca, en parfym som beskrivs som en explosion av passion, och när man hör den beskrivningen så kan man väl knappast tänka sig en bättre parfym att kombinera en ljuvlig sommar med! Med brasilianska passionsfrukter och toner av sommarmogna hallon med spår av den vackra apelsinblomman så är detta en doftkombination som definitivt kommer att kännas somrig ut i sista doftupplevelse. Den är frisk och fruktig och passar den kvinna som verkligen vill andas sommardofter. Kostar ca 375 kr.

Missoni från Missoni

missoni

Vissa debutanter på doftmarknaden slår lite högre än andra – Missoni är precis ett sådant exempel. 2016 släppte de sin allra första parfym som togs emot med öppna armar, och är nu tillbaka till sommaren 2017 med en doft som ska bättra på och ge solnedgången all den kärlek som den förtjänar. Föreställ er att sitta vid en sandstrand och blicka ut över solen som sänker sig, samtidigt som man känner en subtil doft av päron, smultron och blodapelsin. Det är precis vad du får när du använder dig av Missonis nya doft och av flaskans utseende att döma så råder det inga tvivel om vilken årstid denna parfym gör sig allra bäst. Pris, ca 490 kr.

La Nuit de L’Homme från Yves Saint Laurent

Yves-Saint-Laurent-La-Nuit-de-L-Homme

Givetvis ska också männen ha sin beskärda del av ljuvliga dofter under sommaren. Intressent för att dofta gott gäller alla, även om parfymer för det mesta delas i efter kön. Ett otroligt uppskattat företag beträffande sommardofter är Yves Saint Laurent, och med sin senaste parfym så ger de alla män möjlighet att träffa både de söta och de kryddiga tonerna. Med en tydligt maskulin doft så kommer den att märkas och det på ett positivt sätt. Det känns lyxigt, fräscht och modernt – precis det som den moderna mannen vill lukta under sommaren 2017! Att parfymen dessutom säljs till ett väldigt överkomligt pris (ca 695 kr) gör att det är lätt och billigt att lukta gott nu under sommaren som kommer!

Glöm inte att förvara din parfym mörkt och svalt och använd den på rätt sätt!

Samtliga parfymer finns att köpa hos nordicfeel.se. Vi har fått ta del av en bra rabattkod till nordicfeel.se som finns hos Rabatterat.se. Klicka på bilden nedan för att komma till rabattkoden!

Nordicfeel